Båltsit tuo kuplafutismaailmaan äkkilähdöt-konseptin! Tällä tavalla pyrimme maksimoimaan kuplapallojen käyttöastetta ja samalla tarjota asiakkaille kuplafutispelejä tarjoushintaan.

Meillä on usein päiviä, joissa voisimme hyvinkin peluuttaa lisää ryhmiä esimerkiksi ennen seuraavaa asiakasta, asiakasryhmien välissä tai niiden jälkeen. Kun kuplapallot ovat kerran pumpattuna tietyllä kentällä niin miksei maksimoida hauskanpitoa, eikö niin?

Äkkilähdöissä pelipaikka, peliaika ja kuplapallojen määrä ovat lukittuja, eli niitä ei asiakkaana pysty vaihtamaan. Koska asiakkaana joutuu tinkimään joustavuudessa, me tingimme hinnassa. Mielestämme aika lailla win-win keissi 😉

Alla olevasta kalenterista löydätte vapaat äkkilähtöpeliajat ja voitte varata ne suoraan kalenterista. Tällä hetkellä julkaisemme äkkilähtöjä vain seuraavalle 0-14 vuorokaudelle. Huomioikaa, että äkkilähtö hinnat pätevät vain, kun varaa kalenterin kautta. Puhelin ja meili yhteydenotoissa veloitamme täyden hinnan.

Mikäli teillä herää jotain kysyttävää koskien äkkilähtöjä tai jotain ihan muuta, älkää epäröikö olemasta yhteydessä meihin.

Turun seudun äkkilähdöt keskittyvät enimmäkseen äkkilähtöihin Turussa ja sen lähikunnissa, mutta myös muut vähän kauempana olevat kunnat saattavat esiintyä kalenterissa kuten esimerkiksi Salo, Rauma, Pori ja Tampere. Päivittelemme kalenteria noin kerran viikossa!

Pk-seudun äkkilähdöissä tarjoamme enimmäkseen pk-seudulla olevia halpoja pelejä mutta mukana saattaa olla myös muita kaupunkeja kuten Porvoo, Kotka, Kouvola, Lahti ja Hämeenlinna.

KUPLAFUTIS

ÄKKILÄHDÖT

OTA YHTEYTTÄ

Vi pratar också
svenska!

We also speak
English!

044 780 4312

044 780 8959

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon

044 780 4312

Y-tunnus: 3184858-1