CANDIELLA

SUOMINEN

AKA

TEMPPARI BÅLTSI

 
COO

1. Tykkään syödä jääkaappikylmää ruokaa. Esimerkiksi

riisipuuro ja makaronilaatikko kylmänä on herkkua

2. En suostu käyttämään julkista liikennettä edes pahimmassa

kaatosateessa ja ukkosmyrskyssä jos matka on alle 20km #pyörälläpääsee

3. Lähdin aikoinaan maanpakoon Etelä-Afrikkaan, siitä ei sit sen enempää - Entiset konnat ottakee yhteyttä

Moikka!

 

Mä oon Candiella ja yks tuoreimpia Båltsilaisia vuosimallia 2018. Mun ura otti kirkkaan nousukiidon heti alkutaipaleella ja nykyään toimin Båltsien operatiivisena johtajana. Vaikka vietänkin paljon laatuaikaa työläppärini kanssa, käyn edelleen keikoilla heittämässä teille läppää, jonka taso on yhtä matala ku limbokisojen voittajan.

Oon niin tropiikin perään et kotona työläppäri on sijoitettu bambujen päälle ja kookospalmujen keskelle, jotta voin kuvitella tekeväni töitä Bora Boralla. #tropicaloffice Muuten mä harrastan eksymistä GPS:n avustuksella suurimmaksi osaksi pääkaupunkiseudun maisemissa. Tosin välillä mun suuntavaisto pettää pahemman kerran ja aika tarkkaan koko Etelä-Suomen alue liikuntahalleineen on tullu tutuksi.

 

Luulen olevani hauska ja menevä mut oikeesti oon niin virallinen ja tunnollinen suorittajatyyppi et Kevin pitää palaverit mun kanssa sulkkiskentällä, jottei mun meno olisi liikaa niin kuin tilitoimistossa. Onneks mun tyylinen tilitoimisto siirtyy helposti vaikka Thaimaan lämpöön kun kävin pyörähtämässä Temptation Island Suomi 5 kuvauksissa sinkkuna. Johtopäätöksenä mun keikoilla ei tarvii häpee yhtään mitään koska oon kuitenki reilusti nolompi.

 

Mun tönöilyä voi seurata näiltä nettisivuilta löytyvästä blogista, jossa kerron rehellisesti suoraan sydämestä kuinka työpäivät menee täydellisesti putkeen. Tai syvästi lumikinokseen jos sattuu saamaan auton sinne jumiin.

 

Jos pitäs lähtee lumea pakoon autiolle saarelle ni messiin tulis mun rakas koira ku muutenki meiän symbioosi vaa syvenee ja askelmittarin asteikko alkaa loppua lenkeillä kesken. Geo vilahtelee myös Båltsien IG storyissa maskottina ja yks tuhannesta voi bongata karvakaverin myös keikoilta.

 

Jos sattuu niin ikävästi et kentällä on pariton määrä pelaajia, oon suurella todennäköisyydellä kuplan sisällä tasoittamassa joukkueita! Tällöin vastaus yleisimpään kysymykseen: "Saako suakin taklata?" on aina "Kyllä, mut takaapäin tuleminen on kielletty" ;)

Ota yhteyttä:

kuplafutis@baltsit.com

044 780 4312