ERIN HALME

AKA

HÄRSKI BÅLTSI

 
Ohjaaja

Erinin työhakemus oli niin huikea että päätimme laittaa sen tähän koko maailman nähtäväksi.

 

"Moikka kaikki båltsilaiset ja båltsinmieliset,​

Minun nimeni on Erin, olen 20 vuotta, mutta jos energiatasoista puhutaan olen lähempänä lasta jouluaamuna.

Minulla alkoi juuri kesäloma, sain ensimmäisen vuoden Helsingin Hanken svenska handelshögskolan:ssa valmiiksi ja nyt alkaa ensimmäinen kesä aikuisena Töölössä. Sain tietää avoimesta paikastanne kaverilta ja pakko sanoa; you had me at ”huonot läpät”. Työtehtävä ja -ympäristö kuulostaa mahtavalta ja olisi ilo päästä osaksi kuplafutis-perhettänne.

 

Miksi juuri minä sopisin työhön:

Minulla on neljä vuotta asiakaspalvelukokemusta apteekeista.

Perheenjäseniä löytyy kaikista eri ikäluokista, niin junnuista senioreihmpiinkin, joten voisi sanoa, että nimimerkillä kokemusta löytyy.

En sanoisi, että kehon joustavuus on vahvuuteni, mutta aikatauluani osaan venyttää juuri oikeista paikoista ja asun hyvien reittiyhteyksien päässä.

 

Rakastan keskustella, joten sosiaalinen kanssakäyminen is a MUST, joka olisi tässä työssä kaiken A ja O.

 

Vanhemmiltani olen perinyt pitkät raajat, joten selfiet ja Instagram-videot saa hyvin otettua ilman selfie-keppiäkkin. Olisin laittanut videohakemuksen demonstroidakseni tämän taidon, mutta sain ilmoituksen hausta niin myöhään, että päätin ainostaan kirjoittaa.

Lisäinfoksi: minulla on B-ajokortti ja ajokokemusta kahden vuoden takaa. Kaksikielisyyden nimissä niin koko teksti tietenkin ”samma på svenska”.

 

Toivottavasti teillä on ollut mahtava kesän alku ja toivottavasti voidaan tehdä siitä yhdessä mahtava loppukesä!

 

Iloisin terveisin,

Erin Halme"