Opiskelijoiden kuplafutisturnaus

2.10.2018

@iMPIVAARAN jALKAPALLOHALLI, eSKONKATU 1

Mistä on kyse?

Opiskelijoiden kuplafutisturnaus (YO-turnaus) on Båltsit Osk:n järjestämä jokavuotinen turnaus Impivaaran Jalkapallohallissa, Turussa. Turnaus järjestettiin ensimmäistä kertaa vuonna 2015 jolloin 17 joukkuetta osallistui turnaukseen. Vuonna 2016 määrä kasvoi 25 joukkueeseen. Vuonna 2017 tehtiin uusi ennätys kun 36 joukkuetta osallistui turnaukseen. Kyseessä on tietojemme mukaan maailman suurin kuplafutisturnaus jos mukaan ei lasketa "tulos tai ulos" - tyylisiä turnauksia. 

Turnauksessa voitto ei ole tärkein, vaikka moni joukkue sitä tavoitteleekin. Ideana on tarjota opiskelijoille liikunnallinen elämys, johon jokainen opiskelija voi osallistua ilman minkäänlaisia suorituspaineita.

Sopiiko turnaus seka- ja naisjoukkueille?

Ehdottomasti! Turnaukseen voi osallistua niin mies, seka- kun naisjoukkueetkin. Tänä vuonna naisjoukkueille järjestetään oma turnaus omilla palkinnoilla.

Teemme lohkojaot pelaajalistojen perusteella. Kaikki täysin miehistä koostuvat joukkueet pyritään laittamaan samaan lohkoon, sekajoukkueet muiden sekajoukkueiden kanssa ja naisjoukkueet tosiaan pelaavaat oman turnauksen.

Pitääkö omistaa omia kuplapalloja voidakseen osallistua?

Ei missään nimessä tarvitse. Järjestäjinä lainaamme alkuperäisiä Bumperz-kuplapalloja pelien ajaksi. Teiltä vaaditaan vain urheiluun sopivat vaatteet ja lenkkarit. Me hoidamme kaiken muun!

Montako pelaajaa pitää olla joukkueessa?

Kentällä on samanaikaisesti 5 pelaajaa ja jokaiseen otteluun voi nimetä 8 pelaajaa (3 vaihtopelaajaa). Turnauksessa käytetään ns. lentäviä vaihtoja, eli pelin aikana voi vaihtaa pelaajia niin monta kertaa, kun haluaa. Mikäli joukkueessa on yli 8 pelaajaa, on joukkueen itse valittava pelaavaan kokoonpanoon 8 pelaajaa/ottelu.

0 DAYS TO THE EVENT
When
02. lokak. 2018 klo 15.00 – 23.00
Where
Impivaara Football Hall,
Eskonkatu 1, 21280 Turku, Finland

Rajoitukset

Max. Paino 120kg
Min. Pituus 150cm

 

Mitä jos en saa tarpeeksi kavereita mukaan?

Silloin voit ilmoittautua DREAMTEAMiin! DREAMTEAM on konsepti, joka on tarkoitettu heille, jotka haluavat osallistua turnaukseen mutta eivät saa omaa joukkuetta kasaan. Tällöin voit ilmoittautua turnaukseen yksittäisenä pelaajana. Kaikista yksittäisenä pelaajana ilmoittautuneista tehdään oma joukkue = DREAMTEAM. 

Joukkueeni ei opiskele Turun alueella, saammeko silti osallistua turnaukseen?

Tottakai! Turnaukseen ovat tervetulleet opiskelijat ympäri maailman. 

Paljonko osallistuminen maksaa ja mitä siihen sisältyy?

Osallistumismaksu on 70€/joukkue

Yksittäispelaajana 15€/pelaaja

Hintaan sisältyy:

vähintään 3 ottelua (1 ottelu = 1x10min.) 

8 haalarimerkkiä/joukkue (lisää haalarimerkkejä voi ostaa paikan päällä tai ilmoittautumisen yhteydessä)

Palkinnot kolmelle parhaalle joukkueelle. 

 

(Neuvottelemme parhaillaan eri yrityksien kanssa mahdollisista lisäpalkinnoista ja t-paidoista, mutta emme lupaa vielä mitään!)

Kauanko turnaus kestää?

Turnaus alkaa iltapäivällä noin klo 16:00 (riippuen montako joukkuetta osallistuu). Jos turnaukseen osallistuu todella paljon joukkueita, joudumme aloittamaan jo klo 15:00. Turnauksen finaali pelataan viimeistään noin klo 22:30.

Palkinnot?

Kolme parasta joukkuetta saa pokaalin ja yllätyspalkinnon.

KUPLAFUTIS

YO-TURNAUS FAQ

OTA YHTEYTTÄ

Vi pratar också
svenska!

We also speak
English!

044 780 4312

044 780 8959