top of page
Anchor 1

Suomen pääkaupungissa pelataan kuplafutista ympäri vuoden muutaman erinomaisella sijainnilla sijaitsevan kentän turvin. Helsingissä sijaitsee myös Suomen ylivoimaisesti paras pelipaikka kuplafutikselle.

Lähellä varastoamme Vantaalla sijaitsee  Peakfin Areena, kuplan suojissa oleva tasokas jalkapallokenttä. Peakfinillä voi järjestää pelien yhteydessä kokouksen mukavissa kokoustiloissa tai järjestää kunnon Kuplafutis turnauksen ja vuokrata turnauskahvion käyttöön pieniä tarjoiluja varten. Vapaat vuorot tästä.

Yksi ohjaajiemme suosikkisisäkentistä sijaitsee Merihaan Palloiluhallissa. Sieltä löytyy loistava salibandykenttä 10 kuplan peleihin ja yläkerran sulkapallokenttä järjestyy myös kuplafutiskentäksi, mikäli alakerrassa on ruuhkaa. Hallissa on ystävällinen palvelu, pysäköintitilaa ja pyytäessä pukuhuoneen sauna laitetaan lämpiämään pelien ajaksi. Pelien ja löylyjen jälkeen voi näppärästi napata evästä mukaan kahviosta. Kenttävuokran määrä riippuu viikonpäivästä, kellonajasta ja siitä, onko kentällä muita varauksia samalle päivälle. Katso Salibandy/Futsal kentän hinnasto tästä.

Telia 5G Areenan puitteet ovat ainutlaatuiset Suomen mittapuilla mitattuna ja olemme ylpeitä siitä, että olemme tehneet heidän kanssa yhteistyötä jo useamman vuoden ajan. Paras tekonurmi, loistava stadionfiilis, hienot saunatilat sekä loistavaa ruokaa stadionin tilausravintolassa. Kaikki onnistuu samasta paikasta hyvin keskeisellä paikalla Töölössä hyvien liikenneyhteyksien varrelta. Telia 5G Areena soveltuu erityisesti tyky-porukoille. Kentän vuokra on muita paikkoja huomattavasti korkeampi, jonka vuoksi emme suosittele sitä pienille ryhmille tai ryhmille, jotka haluavat päästä pelaamaan mahdollisimman halvalla.

Areenan vierestä löytyy Töölön Kupla, Pallokenttä 6 ja Sahara. Kaikissa näissä kenttävuokra on huomattavasti halvempi ja Töölön Kuplassa saadaan jopa katto pään päälle. Teemme myös yhteistyötä Ruoholahden Palloiluhallin kanssa. Halli sijaitsee keskeisellä sijainnilla ja yläkerran erikseen verattavat saunatilat mahdollistavat kokonaisvaltaisen kuplafutis elämyksen.

Ulkopeleihin suosimme tekonurmipaikkoja, joissa on valmiiksi maalit ja sähköpistoke paikat. Puistopeleissä monissa paikoissa pk-seudulla tulee ongelmaksi hanhenkakka.

Esimerkkejä pelipaikoista:

 

Sisällä: Peakfin Areena,  Merihaan Palloiluhalli, Talin jalkapallohalli, Myllypuron pallomylly, Käpylän juniorihalli ja monet kunnan liikuntasalit. Jäällä voi myös pelata Helsingin lukuisissa jäähalleissa! 

Ulkona: Telia 5G Areena, Kaivopuisto, Selkämerenpuiston kenttä, Käpylän Urheilupuisto, Väinämöisen urheilupuisto, Töölön pallokentät, Munkkiniemen kenttä, Talin pallokentät, Viikki, Myllypuron tekonurmi, Lauttasaaren urheilukenttä ja moni muu teko/nurmi kenttä sekä puistoalue.

 

Suosituimpien kenttien hinnat:

Töölön Kupla: 80€/h

Merihaan Palloiluhalli: 50 – 150€/h

Ruoholahden Palloiluhalli: 80 – 100€/h

Kaupungin tekonurmet: 80€/h 

Asiakkaiden suosimat ilmaispelipaikat kesällä:

Selkämerenpuisto, Jätkäsaari

Kaivopuisto (ei mahdollisuutta maaleihin)

Munkinpuisto

 

Emme suosittele:

Meripuisto, Katajanokan jalkapallokenttä & Mäkelärinteen uimahallin vieressä oleva iso nurmi (Ympäristössä runsaasti hanhenkakkaa)

Esimerkkihinta peakfin areena:

10 kuplapalloa / tunti 399e

Hintaan sisältyy myös kenttävuokra.

Suositeltu pelaajamäärä 10-20 henkilöä.

esim. 20 henkilöä = 19,95e / henkilö

Pelaajien vaihtojen välissä kuplien desinfiointi.

kuplafutis
helsinki

TÄYTÄ LOMAKE JA LÄHETÄ VARAUSKYSELY!


We also speak
English!

Täppää porukallenne sopivat pelikentät tai laita kenttätoiveesi viestikenttään!

Ruoholahden, Töölön kuplan ja Merihaan Palloiluhallin korkeampi hinta johtuu pidemmästä kenttävuokrasta, koska kohteissa täytyy varata kenttä myös kuplien täyttämistä, sekä tyhjentämistä varten. Monissa muissa kohteissa voi valmistella kuplat kentän laidalla ilman kenttävarausta.
 

bottom of page