HENRI HUJALA

AKA

HERKKU BÅLTSI

 
COO

Tunnusbiisi 

Sunrise Avenue - Forever yours

 

Mitä Båltsit on opettanut

Samanhenkiset huipputyökaverit voi oikeesti pelastaa

päivän ku päivän!

 

Mitä Båltsilaiset on oppinu musta

Tykkään syödä jätskii ja suklaat yllättävän paljon​

Moikka!

 

Mä oon Henri tai paremmin tunnistan nimestä Huju. Båltseissa oon ollu nyt melkein 4 vuotta ja urakehitys on ollu yhtä nousevaa kuin Sergio Ramosin pilkut. Urheilupoikana tykkään hönäillä jos jonkin näköisten lajien parissa, siks mun laktaattipitoisuudet rasitukses on selvillä koko Båltsit tiimin keskuudessa.

Jos (ja kun) seuraat Båltsei Instagramis oot varmaan huomannu storyjen puolel et kesäisin mua näkee keikoilla (tai ainakin ennen niitä) useemmin ilman paitaa kuin pukeutuneena kauniiseen turkoosiin Båltsit paitaan. Tämä ei siis johdu siitä, että mulla ois varaa siihen, ennemmänkin siitä, että en häpeä mitään! Tai siis jotain joo... #ruisrock

Opiskelut Vierumäellä liikunnanohjaajaksi rupee olee viimestä vuotta vail valmiit. Se tarkottaa et pääsen olee enemmän mukan teijän elämyksis Vierulaisena oon aina vähän pihalla viimesist villityksist mitä meil keksitään mut onneks mä pääsen opiskelujen ohel aina välil pyörähtää pk-seudul vetämäs keikkoja.

Keväästä eteenpäin tuun olee Turun seudul noin 90% ajasta, joten sillon varsinkin muhun pääsee törmäämään siel suunnal. Kesäl pitkät lauantaipäivät Parkin kentäl meneeki mukavasti ku jengi tulee moikkaamaan

IG storyjen puolel aktiivisimmat seuraajat voi pelata bingoo(juomapelii) siitä mitä sanontoja/eleitä multa taas tulee niihin. Usein käytetyt sanonnat ja moovit meikäläisel on listattu tähän:


1. Vamoo!!
2. Vamoo!! (nyrkki pystys)
3. Oikein hyvää huomenta/päivää/iltaa Båltsien seuraajat
4. Hihat kääritty (jos siis paita päällä)
5. Joku tyhmä ääntely suun avulla, yleensä storyn loppuun

Nähään keikoil. Vamoo!​

Ota yhteyttä:

myynti@baltsit.com

044 780 8959