top of page
Anchor 1

Tuleeko välillä mietittyä, että mitä tekemistä sitä keksisi kavereiden kanssa seuraavaksi? Kuten kaiken maailman palveluntarjoajat, mekin omistamme alla olevan tekstin ylistääksemme, miksi juuri meidän palvelumme ja kuplafutis on paras vaihtoehto teidän kaveriporukallenne. 

Kenelle?

Kuplafutis soveltuu kaikille vähintään 6 hengen ryhmille ja sitä voi pelata niin sisällä, kun ulkona. Järjestämme vuosittain tapahtumia, johon voi myös osallistua pienemmällä kaveriporukalla, yhden kaverin kanssa tai jopa yksin. Pelatakseen kuplafutista ei tarvitse olla himourheilija tai kokemusta perinteisestä jalkapallosta. Kuplafutis soveltuu kaikille perusterveille ihmisille ikään katsomatta. Nuorimmat pelaajat ovat olleet 5-vuotiaita tulevaisuuden staroja, kun taas vanhimmat ovat olleet 70v pelikenttien legendoja.

Kuplafutiksen parhaita puolia ovat sen osallistaminen. Jokainen voi osallistua peliin tavalla tai toisella. Jos jätit jalkapallotekniikan opettelun seuraavaan elämään niin voit keskittyä toisten taklaamiseen.

Sijainti

Meillä ei ole omaa kenttää, johon teidän on tultava, vaan me tuomme kuplafutiksen mihin te haluatte. Jos haluatte pelata lapsuudenkentällänne, niin sekin onnistuu, kunhan kentän alusta on nurmi, tekonurmi tai lumihanki. Sisätiloissa käy parketti ja salibandymatto sekä ajettu jää. Nyrkkisääntönä voi pitää, että aikuisten 5vs5 pelejä varten tarvitaan noin 20x40m pelialue.

Mikäli tarvitsette apua kentän valinnassa niin olkaa meihin yhteydessä. Olemme järjestäneet lähemmäs 2000 tapahtumaa ja pelipaikkoja on tullut testattua Hangosta Vöyriin saakka. Pystymme suosittelemaan juuri teidän ryhmällenne sopivia pelipaikkoja ja varaamaan ne puolestanne. Näin teidän ei tarvitse tehdä muuta, kun kertoa meille, kuinka monta pelaajaa on tulossa sekä milloin ja missä kaupungissa haluatte pelata.

Jälkipelit

Kuplafutispelien tapahtumat puhuttavat joissakin kaveriporukoissa jopa kuukausitolkulla mutta kuumimmat aiheet käydään läpi heti pelien jälkeen. Kuplafutispelit itsessään ovat jo aikamoista hikoilua mutta jos kaipaatte vielä jälkeenpäin saunomista, niin me pystymme varaamaan semmoisen puolestanne. Joissakin pelipaikoissa löytyy valmiiksi saunatila mutta jos näin ei ole, niin pystymme kartoittamaan lähialueen saunat ja niiden saatavuuden. Sama koskee ruokailua.

Mikäli koet, että kuplafutis olisi loistavaa tekemistä kavereidesi kanssa, pistä koodia meille niin järjestämme teille ikimuistoiset pelit.

 

Tässä vaiheessa lystin hinta varmasti kiinnostaa, joten käypäs kurkkaamassa hinnastoamme.

KUPLAFUTIS

KAVERIPORUKAT

Henkilömäärä

6 – ei ylärajaa

SIJAINTI

Siellä missä haluat

sauna & ruokailumahdollisuudet

TAI

OTA YHTEYTTÄWe also speak
English!

bottom of page