top of page
Anchor 1

Uskokaa tai älkää, Kouvola tarjoaa loistavat puitteet kuplafutikselle! Haluatteko pelit läheltä Kouvolan keskustaa? Vai osuisiko Valkeala tai Elimäki paremmin teidän reitille? Ei hätää, näistä kaikista löytyy kuplafutikseen soveltuvia pelipaikkoja! Kouvolasta löytyy monia tekonurmikenttiä, esimerkiksi Lehtomäen ja Valkealan kentät on todettu erittäin hyviksi paikoiksi pelata kuplafutista. Lehtomäen lämmitetty tekonurmi on käytössä pitkälle syksyyn ja jo aikaisin keväällä. Huokeampaa vaihtoehtoa on tarjolla upeissa maisemissa Kouvolan Kuusankoskella, siellä Lassilan pellon ja Sommelon vihertävät luonnonnurmikentät tarjoavat mahdollisuuden täydelliseen elämykseen. Talvisaikaan suosittelemme pelipaikaksi Myllykosken tekonurmihallia, Utti-hallia, Kuusankoskitaloa tai Kouvolan Kuntotaloa!

Muutamia esimerkkejä.

 

Ulkona: Lehtomäen Urheilupuisto, Myllykosken Urheilukeskus, Kuusankosken Urheilupuisto, Inkeroisen jäähallin vieressä sekä muutama puistoalue.

 

Sisällä: Lyseon liikuntahalli, Viialan liikuntahalli, Mansikka-ahon liikuntahalli, Sami Hyypiä Areena, Utti-halli, Valkealatalo ja moni muu kaupungin halleista.

 

Mikäli tarvitset apua paikan valitsemisessa, autamme mielellämme päätöksen teossa. Voimme myös vuokrata pelipaikan puolestanne, näin kaikki tarvitsemanne hoituu kerralla yhdestä paikasta!

Esimerkki hinnasta:

 

10 kuplapalloa / tunti = 460€ 

Hintaan sisältyy

matkakustannukset ja alv.

Suositeltu pelaajamäärä

10–20 henkilöä


esim. 20 henkilöä = 23€/henkilö


Hintaan ei sisälly mahdollista kenttävuokraa. (Me voimme etsiä ja vuokrata kentän puolestanne!)

kuplafutis

kouvola

Matkustaessa Helsingistä tai Turusta pelipaikoille, lisäämme hintaan pelien siirtokulut (50-200e)

OTA YHTEYTTÄ

We also speak
English!

044 780 4312

bottom of page