top of page
Anchor 1

Kaipaavatko perinteiset lasten synttärit uutta sisältöä?

Kuplafutis on meidän mielestä oikea ratkaisu koko ryhmän liikuttamiseen!

Kuplafutis on joukkuelaji, joka sopii niin pienille kuin suurille syntymäpäiväkutsuille.

 

Kuplafutiksessa hiki on melkein taattua, jonka vuoksi lapsia voi olla enemmän kuin kuplapalloja. Tällöin jaamme heidät pienempiin joukkueisiin ja teemme otteluohjelman niin, että kaikki pääsevät pelaamaan kaikkia vastaan. Kuplafutissynttärit soveltuvat kaikille 5 vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille. 5–9 vuotiaiden synttäreissä itse kuplafutis jää usein pienempään rooliin, kun lapset kiinnostuvat erilaisista leikeistä ja kuperkeikkojen tekemisestä. Tekemistä riittää, sillä ohjaajamme osaavat leikkejä, joita voi soveltaa kuplapallojen kanssa.

Aikuisten ja lasten kuplapallot

Lasten kuplapallot ovat suora kopio aikuisten kuplapalloista ja pienemmän kokonsa ansiosta ne soveltuvat parhaiten 5 – 8 vuotiaille. Nuorempiakin on käynyt pelaamassa kuplafutista lasten kuplapalloilla, mutta tämä on suositusikä. Jos lapsenne on yli 135/140 senttimetriä pitkä, suosittelemme harkitsemaan aikuisten kuplapalloja. Kentällä voi olla samanaikaisesti sekä lasten että aikuisten kuplapalloja, joten jos osalla on vielä kasvupyrähdys edessä ja toisilla jo takana niin se ei haittaa yhtään. 

 

Jos olette epävarmoja kumman kokoiset kuplapallot soveltuvat paremmin lapsellenne, niin olkaa meihin yhteydessä ja mietitään yhdessä juuri teille sopivaa kokonaisuutta.

 

Painoraja lasten kuplapalloissa on 65kg. Aikuisten palloissa painoraja on 120kg.

Leikit

Lasten kuplapalloilla voi tehdä myös paljon muuta kun pelata pelkästään kuplafutista. Erilaisista variaatioleikeistä voit lukea lisää tästä.

Tarjoilut

Tunnemme hyvin eri sisäpelikenttien tarjoamat puitteet, jonka vuoksi voimme tarjota teille kokonaisvaltaiset synttärit, johon kuuluvat myös tarjoilut.

Mikäli haluatte toteuttaa synttärit ulkona, niin siihenkin meillä on omat ratkaisumme. Kerro meille tarpeesi niin räätälöimme juuri teidän syntymäpäiväkutsuille oikean paketin.

Omalla pihalla pelaaminen

Yksi parhaista puolista kuplafutissynttäreissä on se, ettei tarvitse matkustaa kauas pelatakseen kuplafutista. Pyrimme järjestämään juhlat siellä missä te toivotte ja välillä on onnistuttu järjestämään pelit jopa asiakkaan takapihalla. Tätä varten tarvitaan tasainen nurmikko, joka on tarpeeksi iso, jotta pelit voidaan järjestää turvallisissa merkeissä.

 

Vaadittu koko riippuu siitä, minkä ikäisiä lapsia on tulossa pelaamaan. Mitä nuoremmat lapset ja pienempi määrä kuplapalloja, sitä pienempi nurmikko voi olla.

 

Vertailuksi: Aikuisten 5vs5 peleihin tarvitaan noin 20x40 metrinen alue.

Vakuutus
Meillä on myös ryhmätapaturma vakuutus kaikille 0–69 vuotiaille pelaajille.

Hinta

Lasten kuplapallot ovat samanhintaisia kuin aikuisten kuplapallot. Katso tarkat hinnat tästä.

Ota yhteyttä niin räätälöimme juuri teille sopivan paketin!

KUPLAFUTIS

LASTEN SYNTTÄRIT

Henkilömäärä

6 – ei ylärajaa

IKÄ

5v ylöspäin

TARJOILUMAHDOLLISUUS

tai 

ota yhteyttä

bottom of page