matilda paananen

AKA

mini BÅLTSI

 
Ohjaaja

Moi!

 

Mä oon Matilda ja yks Båltsien uusimmista tulokkaista. Båltsinimeksi mulle annettiin Mini Båltsi, joka oikeestaan on aika osuva monella tapaa. Ei pelkästään siks, että mahduin täydellisesti lasten kuplaan, mut koska oon myös nuorin, lyhyin ja heikoin siimakäsieni kanssa. Kun muut båltsilaiset roudaa keikoilla kaks kuplaa kerrallaan, mä tallustan perässä hikipisara otsalla vaan yhden kanssa... 

 

Urheilutaustaa multa joka tapauksessa löytyy useammalta vuodelta. Ennen kevättä 2019 vietin yli kymmenen vuotta jäähallilla aikaa noin 20 tuntia viikossa muodostelmaluistelun parissa. Edelleenkin mut löytää usein halleilta kannustamassa kisoissa, valmentamassa söpöjä luistelukoululaisia tai muuten vaan hengailemasta. Nykyään luistelueläkeläisenä käyn parhaani mukaan crossfitissä kasvattamassa sitä habaa tai pikemminkin hankkimassa edes jotain alkua sille.

 

Kuplafutiskeikoilla on mun mielestä parasta iloinen meininki asiakkaiden kanssa ja se, että työpäivät ovat usein erilaisia. Mä pyörin pääasiassa Turun seudulla keikoilla, mutta pari kertaa on tullut jo käytyä pk-seudullakin auttelemassa kiireessä. Tunnit vierähtää töissä aina super nopeesti, mikä kertookin, miten hyvin oon meiän båltsiporukassa ja keikoilla viihtynyt!