Tämä on Åsku 

 

 

 

 

 

 

 

 

Åsku on hyvä tyyppi, hän on itse asiassa niin hyvä tyyppi, että hänen kaverinsa kysyi häntä best maniksi häihin. Åskun pitää tietenkin järjestää polttarit kaverilleen ja mieleen tuli kuplafutis!

 

Åsku ei ole koskaan pelannut kulpafutista, mutta löysi tavalla tai toisella Båltsit. Hän otti meihin yhteyttä ja kysyi, että onnistuuko kuplafutis polttareille.

 

Åsku oli riemuissaan kun heidän haluamansa päivä ja kellonaika oli vapaana. Mutta hän ei tiennyt ollenkaan mitä kuplafutikseen vaaditaan ja mitä elämykseen sisältyy. Onneksi me Båltseissa pyrimme tekemään elämyksestä niin kokonaisvaltaisen, että Åskun ja muun polttariporukan ei tarvitse stressata mistään ja pelipäivänä laittavat aivot narikkaan ja taklaamaan!

 

Båltsien elämykseen kuuluu pelien valmistelu, ohjeistus, futsalpallo, liivit, mankka ja olemme koko elämyksen ajan läsnä. Lisäksi, jos teillä ei ole tietoa siitä, mikä määrä kuplapalloja olisi sopiva, niin me neuvomme teitä valitsemaan juuri sopivan määrän teidän tarpeisiinne!

 

Åskulla herää tosin kysymys, että missä kuplafutista voi pelata, sillä hän itse ei tunne kaupunkia, jossa polttarit järjestetään.
 

Tämäkin ongelma on ratkaistu Båltseissa!
Lähemmäs 2000 tapahtuman kokemuksella pystymme neuvomaan Åskua mikä nurmi/tekonurmi kenttä/puisto soveltuu kuplafutikselle ja sisätilojakin voimme suositella ja tarvittaessa myös varata Åskun puolesta. Näin kenttävarauskin onnistuu samasta paikasta, eikä Åskun tarvitse laittaa arvokasta aikaansa pelipaikan etsimiseen. Varsinkin Turun alue, Espoo ja Helsinki ovat viimeisen 1,5 vuoden aikana tulleet hyvin tutuksi Båltsin henkilökunnalle.

 

Åsku on jo ihan täpinöissään tulevista peleistä, mutta vielä viimeinen pieni yksityiskohta jäi mietityttämään…
 

Minkälaiset rajoitukset/ehdot elämykselle on ja miten maksu hoituu?

 

Voi kuules Åsku, kunhan kaikki pelaajat painavat max. 120kg ja ovat vähintään 140cm pitkiä, niin muita rajoituksia ei oikein ole. Jos on entuudestaan joku vamma, niin kannattaa mainita siitä, niin voimme neuvoa jatkon suhteen. Samalla kun lähetämme varauksen teille vahvistusta varten, liitämme myös ehtomme kokonaisuudessaan. Näin pystytte lukemaan kaikki ehtomme ennen lopullista päätöstänne.

 

Ja mitä tulee laskuun, niin me Båltseissa pyrimme aidosti siihen, ettei merkkipäivänä tarvitsisi miettiä mitään ylimääräistä häslinkiä. Sen takia maksu hoituu aina laskulla, jonka lähetämme lähempänä itse elämyspäivää. Joskus lasku voi tulla jopa jälkeenpäin mutta asiasta ei tarvitse stressata, sillä laskussa on aina 14 vrk maksuaikaa.

 

Åsku on päättänyt, että tämän he ottavat, hän lukee vielä läpi varauksen ehtoineen ja hyväksyy sen vastaamalla meidän lähettämään sähköpostiin. Samalla hän lähettää laskutustietonsa maksua varten ja homma on sillä selvä!

 

Pelipäivänä Åsku kavereineen saapuu noin 5 minuuttia ennen elämyksen alkua, jossa koulutettu ohjaajamme käy ensin läpi säännöt ja turvallisuusohjeet, jonka jälkeen pelaajat saavat vähän testailla kaatumista ja sitten laitetaan pelit käyntiin!

 

Elämyksen jälkeen ohjaamamme kysyy, että oliko hauskaa. Vastaus selviää omien kuplafutispelienne jälkeen.

Tämä on Åsa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Åsa on äiti, jonka lapsi täyttää kohta vuosia. Hän haluaisi lapsen pyynnöstä järjestää kuplafutissynttärit.

 

Åsa ei ole koskaan pelannut kulpafutista, mutta löysi tavalla tai toisella Båltsit. Hän otti meihin yhteyttä ja kysyi, että onnistuuko kuplafutis hänen lapsensa synttäreille.

 

Åsa oli riemuissaan kun heidän haluamansa päivä ja kellonaika oli vapaana. Mutta hän ei tiennyt ollenkaan mitä kuplafutikseen vaaditaan ja mitä elämykseen sisältyy. Onneksi me Båltseissa pyrimme tekemään elämyksestä niin kokonaisvaltaisen, että Åsan ei tarvitse stressata mistään ja pelipäivänä vaan jättävät lapset elämyksen aikana meidän hoidettaviksi ja nauttivat itse show´sta!

 

Båltsien elämykseen kuuluu pelien valmistelu, ohjeistus, futsalpallo, liivit, mankka ja olemme koko elämyksen ajan läsnä. Lisäksi, jos teillä ei ole tietoa siitä, mikä määrä kuplapalloja olisi sopiva, niin me neuvomme teitä valitsemaan juuri sopivan määrän teidän tarpeisiinne!

 

Åsalla herää tosin kysymys, että missä kuplafutista voi pelata, sillä hän itse ei tunne hyvin kaupunkinsa paikallisia liikuntapaikkoja.
 

Tämäkin ongelma on ratkaistu Båltseissa!
Lähemmäs 2000 tapahtuman kokemuksella pystymme neuvomaan Åsaa mikä nurmi/tekonurmi kenttä/puisto soveltuu kuplafutikselle ja sisätilojakin voimme suositella ja tarvittaessa myös varata Åsan puolesta. Näin kenttävarauskin onnistuu samasta paikasta, eikä Åsan tarvitse laittaa arvokasta aikaansa pelipaikan etsimiseen vaan voi keskittyä lastensa hoitamiseen. Varsinkin Turun alue, Espoo ja Helsinki ovat viimeisen 1,5 vuoden aikana tulleet hyvin tutuksi Båltsin henkilökunnalle.

 

Åsa on jo ihan täpinöissään tulevista peleistä, mutta vielä viimeinen pieni yksityiskohta jäi mietityttämään…
 

Minkälaiset rajoitukset/ehdot elämykselle on ja miten maksu hoituu?

 

Voi rakas Åsa, kunhan kaikki pelaajat painavat max. 120kg ja ovat vähintään 140cm pitkiä, niin muita rajoituksia ei oikein ole. Alle 140cm pitkät voivat osallistua vanhemman vastuulla. Jos on entuudestaan joku vamma, niin kannattaa mainita siitä, niin voimme neuvoa jatkon suhteen. Samalla kun lähetämme varauksen teille vahvistusta varten, liitämme myös ehtomme kokonaisuudessaan. Näin pystytte lukemaan kaikki ehtomme ennen lopullista päätöstänne.

 

Ja mitä tulee laskuun, niin me Båltseissa pyrimme aidosti siihen, ettei merkkipäivänä tarvitsisi miettiä mitään ylimääräistä häslinkiä. Sen takia maksu hoituu laskulla, jonka lähetämme lähempänä itse elämyspäivää. Joskus lasku voi tulla jopa jälkeenpäin mutta asiasta ei tarvitse stressata, sillä laskussa on 14 vrk maksuaikaa.

 

Åsa on päättänyt, että tämän he ottavat, hän lukee vielä läpi varauksen ehtoineen ja hyväksyvät sen vastaamalla meidän lähettämään sähköpostiin. Samalla hän lähettää laskutustietonsa maksua varten ja homma on sillä selvä!

 

Pelipäivänä Åsa synttäripoppoineen saapuu noin 5 minuuttia ennen elämyksen alkua, jossa koulutettu ohjaajamme käy ensin läpi säännöt ja turvallisuusohjeet, jonka jälkeen pelaajat saavat vähän testailla kaatumista ja sitten laitetaan pelit käyntiin!

 

Elämyksen jälkeen ohjaamamme kysyy, että oliko hauskaa. Vastaus selviää omien kuplafutis pelienne jälkeen.

 

KUPLAFUTIS

MITEN PALVELU TOIMII

OTA YHTEYTTÄ

Vi pratar också
svenska!

We also speak
English!

044 780 4312

044 780 8959