top of page
Anchor 1

Ultimaattinen laji polttariporukoille on keksitty ja sen nimi on kuplafutis. Polttariryhmät ovat suurin asiakaskohderyhmämme ja syy on selvä. Polttariohjelmaan voi osallistua koko ryhmä eikä kenenkään tarvitse odottaa sankarin suoritusta.

Onko teillä merkkipäivää varten suunniteltu soittolista?  

Meidän peruspakettiin kuuluu aina kaiutin, johon saamme kännykkänne kiinni ja musat soimaan. Vaihtoehtoisesti voimme soittaa meidän omia listoja, johon meillä on Teoston ja Gramexin luvat kunnossa.

 

Polttaritehtävät kuuluvat monen ryhmän ohjelmaan ja niitä pystyy toteuttamaan kuplafutiksessakin. Miltä kuulostaa esimerkiksi ”sankari vastaan loput” – ottelu?

Mikäli ette halua pelata koko tunnin ajan kuplafutista, niin suosittelemme kokeilemaan myös variaatioleikkejä, joihin meidän ohjaajat ovat koulutettu. Varsinkin ”KuplaKingi” ja ”Kuka pelkää kuplamiestä/-naista” ovat olleet suosittuja leikkejä polttariporukoiden keskuudessa. Mikäli teillä on jotain erikoistoiveita polttaritehtäväksi, niin kertokaa siitä meille ja teemme kaikkeemme, jotta se pystyttäisiin toteuttamaan.

 

Sijainti

Polttaripäivän järjestäminen sisältää yleensä aikamoista aikataulurumbaa, kun eri aktiviteetit toteutetaan eri paikoissa. Me pyrimme omalta osaltamme helpottamaan teidän suunnittelua ja päivän toteutusta sillä, että voimme tuoda kuplafutiksen luoksenne. Kertokaa missä haluatte pelata ja me kartoitamme, että onko kyseisellä paikalla mahdollista toteuttaa kuplafutispelit. Kuplafutisaktiviteetin voi yleensä toteuttaa myös lähellä seuraavaa/edellistä aktiviteettiä.

 

Oletteko lähdössä Tallinnaan?

Tiedämme muutaman loistavan pelipaikan Länsisataman lähellä.

 

Onko teillä mökki varattuna viikonlopuksi?

Monella mökillä on iso nurmialue, jossa kuplafutis onnistuu kesäaikaan.

 

Nämä ovat vain kaksi esimerkkiä monesta, miten saamme kuplafutiksen järjestettyä teille sopivaan paikkaan. Suosittelemme varaamaan pelit ajoissa, sillä varsinkin kesälauantait täyttyvät kovaa jo kevään aikana.

 

Kenelle?

Kuplafutis soveltuu polttariohjelmaksi niin morsiamelle kuin sulhasellekin. Kuplafutispelit räätälöidään juuri teidän ryhmälle sopivaksi ja kokemuksella tiedämme, että kuinka monta kuplapalloa kannattaa varata minkäkin kokoiselle ryhmälle. Suosittelemme ryhmän kooksi vähintään 6 henkilöä, ylärajaa ei ole.

 

Sauna + ruokailu

Oletko järjestämässä kaverille polttarit vieraassa kaupungissa? Ei hätää, me tunnemme monen kaupungin eri pelipaikat ja loistavia vaihtoehtoja jälkipeleille. Varsinkin Helsingin ja Turun seudun saunatarjonta on tullut vuosien varrella hyvin tutuksi mutta myös muissa kaupungeissa. Jotkut saunatilat sijaitsevat pelipaikkojen yhteydessä, muissa tapauksissa pystymme suosittelemaan ja varaamaan puolestanne lähellä olevaa saunapaikkaa. Kokonaisvaltaisimmissa paikoissa löytyy myös ruokailumahdollisuus.

 

Mikäli haluatte alkoholittomia juomia peleihin, voitte tilata ne meidän kautta ja me tuomme ne pelipaikalle. Tämä on varsin kätevä varsinkin kesäisin jos kuljette julkisilla paikasta toiseen, niin vältytte ylimääräisen tavaran roudaamisesta.

 

Tyypilliset polttaripelit

Mikäli ryhmänne on maksimissaan 20-24 hengen kokoinen, niin tunti peliaikaa on riittävä 10 tai 12 kuplapallolla. Kuplafutis on sen verran hikistä puuhaa, ettei sitä jaksa pelata kokonaista tuntia ilman taukoja/vaihtopelaajia.

 

Kuplafutis alkaa aina briiffillä, jossa ohjaajamme käy läpi pelin tärkeimmät säännöt, miten kuplapallon sisälle mennään ja tärkeimpänä turvallisuusohjeet. Tämän jälkeen ryhmänne jaetaan joukkueisiin ja teemme otteluohjelman niin, että kaikki pääsevät pelaamaan kaikkia vastaan. Kuplafutista pelataan ryhmän mieltymyksien mukaisesti 40-55 minuuttia. Loput ajasta käytetään variaatioleikkeihin, polttarisankarin jäynäämiseen ja yleiseen sekoiluun yhteiskuvaa unohtamatta. Isommille ryhmille suosittelemme isompia kuplapallopaketteja tai pidempää peliaikaa.

 

Vaikka tämä on tyypillisin kaava, niin jokainen ryhmä on erilainen, jonka vuoksi meidän tapahtumissa ei käytetä ”one-size-fits-all” – tyyppisiä ratkaisuja. Kerro meille tarpeesi, niin räätälöimme juuri teille sopivan ohjelman.  

KUPLAFUTIS

POLTTARIT

TAI

OTA YHTEYTTÄWe also speak
English!

bottom of page