top of page
Anchor 1

Uutta Porissa!

 

Aloitimme vuonna 2021 yhteistyön Hyvelän majan kanssa!

Hyvelän Maja Urheilumajantie 32 (tien päässä), 28200 Pori sijaitsee rauhallisella ja metsäisessä ymäristössä,  jossa on hyvin hoidettu urheilukenttä ihan Majan läheisyydessä. Hyvelän Majan tunnelmallinen hirsirakennus tarjoaa kokous- juhla- tykypäivät tai virkistysillat suuremmillekkin työyhteisöille tai yritysvieraille vain kivenheiton päästä Porin keskustasta. Käytössänne on kaksi saunaa, pukuhuoneineen.

Tilava ruokailutila ja Hyvelän majan herkulliset ruuat kruunaavat kuplafutispäivän. Majalta löytyy myös tilava grillikatos after geimeihin!

Patapaitojen kotikaupungissa, Porissa, löytyy muitakin pelipaikkoja kuplafutikselle. Kesäajan ylivoimaisesti suosituin pelipaikka on Kirjurinluoto, joka tarjoaa monipuolisen ympäristön muitakin aktiviteettejä varten. Yhteistyömme FC Jazzin kanssa mahdollistaa myös pelit Porin keskeisimmällä tekonurmikentällä Herralahden keinonurmella.

Muutamia esimerkkejä.

Ulkona: Kirjurinluoto, Harmaanlinna nurmikenttä, Isojoenrannan nurmikenttä, Järvikylän kenttä, Herralahden kenttä, Musan kenttä ja monet muut teko/nurmikentät ja puistot.

 

Sisällä: Porin urheilutalo, Porihalli ja monet muut liikuntasalit.

 

Suosituimpien pelipaikkojen kenttävuokra:

Kirjurinluoto: 0€/h

Herralahden keinonurmi (puolikas kenttä): 20€/h

Porin Urheilutalo: 50€/h

Esimerkki hinnasta:

 

10 kuplapalloa / tunti = 530€ 

Hintaan sisältyy

matkakustannukset ja alv.
 

Suositeltu pelaajamäärä 10 – 20 henkilöä
 

esim. 20 henkilöä = 26,5€/henkilö


Hintaan ei sisälly mahdollista kenttävuokraa. Me voimme etsiä ja vuokrata kentän puolestanne.

kuplafutis

pori

OTA YHTEYTTÄ

bottom of page