SEVERI NORDLUND

AKA

BABY BÅLTSI

 
Ohjaaja

Loppuun vielä voimabiisi ja se on luonnollisesti kaikkien aikojen sykähdyttävin biisi:

Bon Jovi – Living on a prayer

Moi!

 

Mä oon Severi, mutta tunnetaan myös nimillä Seve, Sepi ja Baby Båltsi. En oo edes tän porukan nuorin, mutta oon lunastanut paikkani Båltsien kuopuksena. Oon päässyt järjestämään mieleenpainuvia tapahtumia nyt 2,5 vuotta ja oon tykännyt tästä hommasta niin paljon, että vietin intin viikonloppuvapaatkin urheilukentillä asiakkaiden kanssa.

Vaikka Båltsit on iso osa elämääni, vapaa-ajalla ehdin opiskelemaan oikeustieteitä Turun yliopistossa ja samasta syystä johtuen minusta saa pelikentille oikeudenmukaisen ja vastuuntuntoisen tuomarin. Oon myös tuomaroinut jalkapalloa ja futsalia useamman vuoden, mutta se ei tarkoita, ettenkö tykkäisi katsella kovia taklauksia ja fyysistä pelaamista.

En ole todellakaan yhtä tikissä kuin Båltsien Huju, mutta mut löytää myös usein kesäisin tuulettamasta käsiä stadista sekä turusta. Tämän seurauksena viime keväänä kädet pääsivät palamaan useaan kertaan… Tänä kesänä käytetään enemmän aurinkorasvaa. Mun keikoilla soi usein 2000-luvun kovimmat rock anthemit. Tottakai annan asiakkaille mahdollisuuden laittaa mieluisaa musiikkia, mutta jos se ei tuota tulosta, voit olla varma, että keikalla soi ainakin kerran Foo Fightersin The pretender tai Green Dayn American idiot.

Meillä ei oo ikinä duunissa tylsää ja se heijastuu kyllä asiakkaisiinkin. Båltseilla kaikki tekee juttuja positiivisella asenteella ja oon ollut todella onnekas, että saan olla osa tätä porukkaa!

Loppuun piti laittaa vielä kolme nippelitietoa ja tässä ois mun:

1.En oo oikein ikinä oppinut solmimaan rusettia oikealla tavalla. Se onnistuu, mutta teen sen omalla tyylilläni.

2.Oon opiskellut latinaa kolme vuotta, eli jos tarviit asiakaspalvelua latinaksi, i’m your man.

3.Osaan soittaa Finlandia Hymnin huuliharpulla, todisteet esitän erillisestä pyynnöstä.