top of page
Anchor 1

Onko parempaa tapaa viettää synttäreitä kuin jakamalla urheiluelämys ystäviensä kanssa? Kuplafutissynttärit soveltuvat parhaiten vähintään kuuden hengen ryhmille, ylärajaa meillä ei ole.

Kenelle?

Kun mietit ohjelmaa juhliin, kuplafutiksen suhteen ei tarvitse miettiä kenelle se sopii. Nuorimmat järjestämämme synttärit ovat olleet 6-vuotiaiden kun taas toisessa ääripäässä 70-vuotiaiden synttäreillä nähtiin seniorimestareita. Kaikki perusterveet ihmiset voivat lähtökohtaisesti pelata kuplafutista.

Pelatakseen kuplafutista ei tarvitse omata minkäänlaista kokemusta normi jalkapallosta. Kuplafutiksessa säännöt on minimoitu ja hauskanpito maksimoitu.

 

Sijainti

Halusitpa järjestää syntymäpäiväjuhlat Helsingin keskustassa tai Turun saaristossa, me tulemme sinne minne toivot. Meillä on laaja tietämys eri pelipaikkojen soveltuvuudesta kuplafutikseen, jonka lisäksi olemme järjestäneet juhlat muutaman kerran sankarin takapihalla. Kriteerinä on tasainen nurmikko, joka on tarpeeksi iso. Esimerkiksi aikuisten 5vs5 pelejä varten tarvitaan noin 20x40m alue.

Mikäli et tiedä tarkalleen missä haluatte pelata, jätä se meidän huolenaiheeksi. Kerrotte vain päivän ja kellonajan, jolloin haluatte pelata, niin suosittelemme teille parhaat vaihtoehdot. Meille ei ole mikään ongelma varata tila puolestanne ja monet ”vakiohallit” joita käytämme, tietävät miten toimimme, joten ette joudu selittämään mistä on kyse.

 

Sauna ja ruokailu

Jälkipelit on hoidettava siihen kuuluvalla tavalla ja saunominen on meidän mielestä yksi varteenotettava vaihtoehto siihen. Muutamassa yhteistyökumppaneidemme tarjoamassa pelipaikassa löytyy myös saunatilat ja kolmessa parhaassa myös ruokailu. Mikäli pelipaikalla ei ole omaa saunatilaa pystymme suosittelemaan ja varaamaan lähialueen saunatiloja ja myös ruokailupaikkoja. Kertokaa vain tarpeenne, niin saamme varmasti järjestettyä juuri teidän tarpeisiin sopivat synttärijuhlat.

 

Pelin kulku ja ekstrat

Suurin osa järjestämistämme synttäripeleistä ovat tunnin pituisia, sillä kuplafutis on hyvin hikistä puuhaa, eikä sitä jaksa pelata pidempään tai edes tuntia ilman taukoja tai vaihtopelaajia. Suosittelemme saapumaan noin 15 minuuttia ennen omaa vuoroanne pelipaikalle, mikäli teillä on tarve vaatteiden vaihtoon. Muutoin 5-10 minuttia riittää oikein hyvin.

Ennen pelin alkamista ohjaajamme käy kanssanne läpi pelin säännöt, miten kuplapallon sisälle mennään ja turvallisuusohjeet. Mikäli ette ole itse jakaneet ryhmänne niin teemme sen puolestanne ja teemme otteluohjelman niin, että kaikki pääsevät pelaamaan kaikkia vastaan tunnin aikana. Yhden tunnin aikana ehdimme toteuttamaan neljän joukkueen turnauksen, johon kuluu aikaa 40 – 55 minuuttia riippuen siitä miten pitkiä taukoja haluatte pitää. Yhden pelin pituus on yleensä noin 5min. Loput ajasta voimme käyttää kuplafutiksen pelaamiseen tai kokeilla erilaisia variaatioleikkejä kuten esimerkiksi KuplaKingiä tai jättää aikaa yleiseen sekoiluun kuplien kanssa yhteiskuvaa unohtamatta.

Lisäpalveluna voimme hankkia vapaavalintaisen lahjan, pokaalin tai mitalin päivän sankarille.

Yllä mainittu peluutustapa on vain tyypillisin tapa toteuttaa kuplafutissynttärit mutta jokainen ryhmä on erilainen, jonka vuoksi emme myy tasan tarkkaan samaa pakettia kaikille vain räätälöimme sisällön jokaisen ryhmän tarpeita ja toiveita huomioiden.

Tärkeintä meille on se, että kerrot mitä toivot peleistä niin pääsemme yhdessä parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

KUPLAFUTIS

SYNTTÄRIT

Henkilömäärä

6 – ei ylärajaa

SIJAINTI

Siellä missä haluat

sauna & ruokailumahdollisuudet

TAI

OTA YHTEYTTÄWe also speak
English!

bottom of page