Kuplafutiksen kotikaupunki. Turku tarjoaa sijainniltaan Suomen parhaat pelipaikat. Turussa järjestämme vuosittain Suomen suurimman kuplafutisturnauksen, mutta keskitytään nyt tähän sijaintihommaan. Viimeisen kahden vuoden aikana Parkin kenttä on ottanut selvän yliotteen Kupittaanpuistosta suosituimpana pelipaikkana. Miksi näin?

Parkin kenttä sijaitsee vain 800 metrin päässä Kauppatorilta. Kentän vierestä löytyy 2 tunnin ilmaisparkki, Onnibussin ja muiden kaukobussien pysäkki sijaitsee vain 250m päässä ja legendaarinen mäkkäri 200m päässä. Parkin kentällä löytyy myös suihkulliset pukkarit ja alustana toimii tekonurmi. Parkin kentän kaukaloa voi kuvailla täydelliseksi kuplafutiskentäksi. Kenttä ei ole myöskään hinnalla pilattu vaan kuuluu koko Suomen halvimpiin maksullisiin kenttiin. Hyvänä kakkosena tulee legendaarinen Kupittaanpuiston kenttä nr. 11.

Sisäpelipaikoista Leaf Areena tarjoaa kokonaisvaltaisimman pelipaikan, jonka kylkeen voi varata saunatilat porealtaineen sekä ruokailun. Uutena tulokkaana toimii Kupittaan Palloiluhalli, joka on ajoittain täyteen buukattu ja syystäkin. Halli tarjoaa kolme täysmittaista kenttää (2 parkettia ja 1 matto) sekä siistit suihkulliset pukuhuoneet. Halli sijaitsee toisella puolella tietä Kupittaanpuistosta jossa voi toteuttaa vaikka mitä aktiviteettejä ja vain 600m Kupittaan juna-asemalta. Yhteistyömme Mauno kokoustilojen kanssa mahdollistaa jälkipelit asiaan kuuluvalla tavalla. Ruokailu ja saunominen 9 kerroksessa lasitetun parvekkeen kera…onnistuu!

Muutamia esimerkkejä pelipaikoista:

Ulkona: Parkin kenttä (suosituin), Kupittaanpuisto ja sen monet jalkapallokentät, Yläkenttä, Raunistulan kenttä, Impivaaran jalkapallokenttä, Terveystalo Areena sekä monet puistoalueet, jossa on tasainen nurmikkoalue.

 

Sisällä: Leaf Areena (suosituin), Sb Areena, Kupittaan Palloiluhalli ja monet muut kunnan salit kuten Nunnavuoren palloiluhalli, Samppalinnan palloiluhalli, Nummen koulu ja Turun Lyseo. Jos haet vielä astetta erikoisempia pelejä, niin suosittelemme jäällä pelaamista! Tämä onnistuu esimerkiksi Gatorade Centerissä, Marli Areenalla ja Impivaaran jäähallissa.

 

Suosituimpien pelipaikkojen kenttävuokrat:

Parkin kenttä: 30€/h

Leaf Areena: 67€ – 103€/h

Kupittaan Palloiluhalli: 36€ – 108€/h

Impivaaran Jalkapallohalli: 25€ – 60€/h

Asiakkaiden suosimat ilmaispelipaikat:

Kupittaanpuiston kenttä nr. 11

Emme suosittele:

Kupittaanpuiston rantalentiskenttien vieressä olevaa nurmialuetta (epätasaista ja mutaista)

Esimerkki hinnasta:

10 kuplapalloa / tunti 229e

Hintaan sisältyy alv.

Suositeltu pelaajamäärä 10-20 henkilöä.

esim. 20 henkilöä = 11,45e / henkilö

Pelaajien vaihtojen välissä desinfiointi.

Hinta ei sisällä mahdollista kenttävuokraa.

10€ Alennuskuponki

Tilaamalla uutiskirjeemme (1kpl/kk) saat heti liittymisen yhteydessä 10€ alennuskupongin. Tilaa uutiskirjeemme tästä.

bÅLTSIT

kuplafutis

turku

OTA YHTEYTTÄ

We also speak
English!