top of page
Anchor 1

Uutta Turun seudulla!

Turussa 10 kuplaa on sijoitettuna Raision Lähi Tapiola Areenalle, sekä toiset 10 kuplaa sijaitsevat Puutarhakadulla. Voit talvikaudella edelleen tilata meidät muillekin Turun kentille,  tällöin lisäämme 50e pelien siirtomaksun perushinnan päälle.

Aloitimme vuonna 2021 syksyllä yhteistyön Raision Lähi Tapiola Areenan kanssa. Areena on valmistunut vuonna 2020, josta löytyy loistavan tekonurmen lisäksi erinomainen musantoisto, asiansa ajavat suihkutilat ja pöytätilaa omille sitruunamehuille ja suolakekseille! Areena on upeasti auki 8-22, mutta tietysti huono yöpelejä järjestettäessä. Ota yhteyttä niin järjestetään teille ikimuistoiset kuplapelit sään suojassa! Raision täysmittaiselle jalkapallokentälle saamme mahtumaan jopa kolme samanaikaista peliä ! 

Talven ajan toinen yhteistyökohteemme on FBC Turun hallinoima Raunistulan Salbinady Areena, sekä Sport Garden Länsikeskus. Sport Gardenissa on max. 20 hengelle soveltuva saunatila kokoustiloineen, jolloin tyky/tyhy päivät, sekä polttarit, että synttärit saadaan järjestettyä yhdessä kohteessa. Perjantain pelivuoro yhdistettynä saunailtaan on mahtava perjantaipaketti! 

Sisäpelipaikoista Leaf Areena tarjoaa myös tilukset kuplafutikseen, jonka kylkeen voi varata saunatilat porealtaineen sekä ruokailun. Uutena tulokkaana toimii Kupittaan Palloiluhalli, joka on ajoittain täyteen buukattu ja syystäkin. Halli tarjoaa kolme täysmittaista kenttää (2 parkettia ja 1 matto) sekä siistit suihkulliset pukuhuoneet. Halli sijaitsee toisella puolella tietä Kupittaanpuistosta jossa voi toteuttaa vaikka mitä aktiviteettejä ja vain 600m Kupittaan juna-asemalta. Yhteistyömme Mauno kokoustilojen kanssa mahdollistaa jälkipelit asiaan kuuluvalla tavalla. Ruokailu ja saunominen 9 kerroksessa lasitetun parvekkeen kera…onnistuu!

Talvikaudelle 23-24 suosittelemme:

Paikka: Lähi Tapiola Areena Raisio

Osoite: Eeronkuja 1, Raisio

Paikka: Sport Garden Länsikeskus

Osoite: Niitunniskantie 18, 20320 Turku

Hinta: 50-90€/h (salibandykenttä)
 

Paikka: Leaf Areena

Osoite: Kärsämäentie 35, 20360 Turku

Hinta: 66€ – 105€/h (futsalkenttä)

Lisäksi voit itse hakea vuoroja Turun kaupungin Timmi-palvelun kautta. Päteviä pelipaikkoja kunnalta: Kupittaan Palloiluhalli ja monet muut kunnan salit kuten Nunnavuoren palloiluhalli, Samppalinnan palloiluhalli, Nummen koulu ja Turun Lyseo. Jos haet vielä astetta erikoisempia pelejä, niin suosittelemme jäällä pelaamista! Tämä onnistuu esimerkiksi Gatorade Centerissä, Marli Areenalla ja Impivaaran jäähallissa.

Esimerkki hintoja kunnan tiloista: 

Kupittaan Palloiluhalli 36€-108€/h

Impivaaran Jalkapallohalli 25€-60€/h

kesäkaudelle suosittelemme:

Parkin Kaukalo 25€-75€/h

Kupittaa 5 & Kupittaa 2 25€-75€/h

Hannunniitun kenttä 25€-75€/h

Tsekkaa myös muut tekonurmivaihtoehdot Turun kaupungin Timmi-palvelun kautta.

SUOSITTELEMME!

 

PAKETTIHINTA

RAISION LÄHI- tAPIOLA AREENALLE

299€

Hintaan sisältyy ohjattu 1h mittainen kuplafutiselämys, 10 kuplapalloa, kenttävuokra, pukuhuoneet ja suihkutilat

Suositeltu pelaajamäärä 10-20 henkilöä.

bÅLTSIT

kuplafutis

turku

Täppää porukallenne sopivat pelikentät tai laita toiveesi viestikenttään!

OTA YHTEYTTÄ

We also speak
English!

bottom of page