top of page
Anchor 1

Kaipaako työporukkasi virkistystä rutinoituneeseen arkeen? Kuplafutis on erinomainen tapa purkaa kertynyt aggressio työkavereihin ja samalla joutua heidän tunteenpurkauksien kohteeksi. Meillä ei tarvitse stressata työporukanne koosta, sillä meillä on kokemusta kaiken kokoisista ryhmistä. Olette sitten 6 hengen tehotiimi tai yli 1000 hengen mammuttifirma, me räätälöimme juuri teidän tarpeisiin sopivat tyky-päivän pelit.

Miksi kuplafutis?

Uusia tyky-palveluiden tarjoajia syntyy kaiken aikaa ja samoin itse palveluvalikoima kasvaa ihmeellisten lajien tultaessa koko kansan tietouteen SoMen kautta. Joten miksi ihmeessä teidän pitäisi valita juurikin kuplafutis virkistyspäivänne aktiviteetiksi?

Kuplafutis on yksi harvoista joukkuelajeista (jos ei ainut), jossa taidolla ei oikeasti ole mitään väliä. Et ole mikään pallotaituri? Keskity pallotaitureiden taklaamiseen! Kuplafutiksessa kroppa on lantiosta/reisistä ylöspäin suojattuna kuplapallon sisällä. Kuplapalloihin on ohjaajiemme toimesta pumpattu juuri oikea määrä ilmaa, jotta se antaa joustoa taklaustilanteessa, mutta samalla se on tarpeeksi jämäkkä, ettei se antaisi liikaa periksi kaatumisen aikana.

Kuplafutis on todella hikinen urheilulaji!

Kuplafutiksessa olet 9,5kg painavan kuplapallon sisällä, jossa on aukko sekä ylhäällä että alhaalla, jotta ilma pääsisi kiertämään ja jotta pääset ylipäänsä kuplapallon sisälle. Siitä saa jo jonkinlaisen kuvan miten hikiseksi homma voi muuttua, kun juostaan tunnin verran 10 kilon lisäpainoilla.

 

Testasimme syksyllä 2016 Turun Liikuntaviraston kanssa minkälaisia kalorinpudotuksia voi saada aikaiseksi yhden kuplafutistunnin aikana. Lue lisää tuloksista täältä!

Miksi Båltsit?

Me Båltseilla keskitymme tarjoamaan kokonaisvaltaisia elämyksiä.

Sen lisäksi, että kuplafutis on jo itsessään huipunhauska elämys, me teemme siitä vielä hauskempaa. Kun tilaatte meiltä kuplafutiselämyksen, me hoidamme kaiken muun paitsi pelaamisen puolestanne! Toki voimme myös pelata puolestanne, jos toivotte :D

Meidän peruspakettiin kuuluu pelien valmistelu, ohjaaja, futsalpallo, liivit, taustamusiikki ja vakuutus. Myös kuvaus Honor puhelimella tai teidän puhelimilla/kameroilla onnistuu!

 

Olemme vuosien aikana rakentaneet laajan verkoston, jonka avulla voimme suositella juuri teidän tarpeisiinne sopivan pelipaikan ja varata sen myös puolestanne. Riittää, että tiedätte milloin ja missä haluatte pelata niin voimme kartoittaa vapaana olevat tilat.

Lisäpalveluna meiltä saa juomat ja ruuat (riippuen paikasta) pelikentän laidalle. Myös ammattikuvaaja virkistyspäiväänne ajaksi on mahdollista. Jälkeenpäin saatte editoidut kuvat ja videopätkän. Mikäli kaikki eivät innostu kuplafutiksesta, niin voimme järjestää oheisohjelmaa toiveidenne mukaisesti.

Kaikki ohjaajamme käyvät meidän oman koulutusputkemme läpi ennen kun heidät päästetään toteuttamaan omin päin kuplafutiselämyksiä. Näin varmistamme, että jokainen ohjaaja varmasti toteuttaa kuplafutispelit meidän standardeille kuuluvalla tavalla.

Sauna + ruokailu

Helpottaaksenne tyky-päivän suunnittelua, teemme yhteistyötä monien pk-seutulaisten ja turkulaisten toimijoiden kanssa, jotka tarjoavat pelipaikan, pelin jälkeiset saunatilat ja safkat. Esim. Helsingissä teemme aktiivisesti yhteistyötä Telia 5G Areenan kanssa, joka tarjoaa Helsingin parhaat puitteet virkistyspäivälle. Turun Leaf Areenalla kaikki onnistuu saman katon alla.

Esimerkki päivästä Telialla:

Saapuminen 09:45
Kuplafutispelit 10:00 – 11:00
Saunatilat 11:00 – 12:00
Ruokailu 12:00 – 13:00

Paketin kokonaishinta määrittyy sen mukaan, kuinka paljon kuplapalloja varaatte, kuinka pitkäksi aikaa ja kuinka moni henkilö ruokailee.

Ota meihin yhteyttä niin selvitämme mikä olisi lopullinen hinta juuri teidän kokoiselle ryhmälle!

Meillä olet turvassa!

Vaikka kuplafutiksessa harvoin sattuu mitään, koskaan ei voi olla liian varovainen. Tämän takia olemme ottaneet tapahtumiimme vakuutuksen kaikille 0–69 vuotiaille pelaajille. Joten vaikka jotain sattuisikin ovat kaikki ryhmänne pelaajat vakuutettu!

 

Pienet ja suuret

Kuplafutis soveltuu niin pienille, kun isoillekin ryhmille. 6 kuplapallon setillä saadaan tunnissa 6-12 henkiselle ryhmälle aivan älyttömän hikisen hauskat pelit pystyyn. Kuplafutis on sen verran hikistä touhua, että muutama vaihtopelaaja voi olla oikea peliveto.

Nyrkkisääntönä voi pitää, että ryhmän koko voi olla maksimissaan tuplasti isompi, kun varattavien kuplapallojen määrä, kun pelataan yhden tunnin pelit.  

Esim. 10 kuplapallolla tunnissa saa 20 hengen porukan pelit loistavasti pystyyn, eikä kenenkään tarvitse odottaa omaa pelivuoroaan pitkiä aikoja. Yksi pienoispeli kestää yleensä noin 5 minuuttia.

Pidentämällä peliaikaa yli tunnin kestoiseksi voidaan myös lisätä osallistujamäärää.

Parhaimmillaan olemme järjestäneet noin 1000 hengen ryhmälle.

Lue lisää, miten kuplafutistunti yleensä etenee ja mitkä ovat yleisimmät järjestelytavat, kun pelaajia on enemmän kuin kuplapalloja.

 

Ajankohta

Oli sitten kyseessä firman kesäjuhlat tai pikkujoulut, kuplafutista voi pelata ympärivuotisesti. Kesäisin järjestämme pelit useimmiten ulkokentillä ja talvisin joko sisäkentillä tai lumihangessa. Työhyvinvointia kannattaa ylläpitää ympäri vuoden, joten miksei pelata joka kuukausi? ;)

 

Maksaminen

Pystymme laskuttamaan yrityksiä joko verkkolaskulla tai sähköpostilaskulla. Paikan päällä voi maksaa käteisellä, kortilla ja/tai liikuntaseteleillä. Myös yksityishenkilöille voimme lähettää sähköpostilaskun (suosituksemme).

Pohditko mikä olisi oikea koko teidän ryhmälle?
Me Båltseissa olemme tehneet tätä hommaa jo vuosia, joten tiedämme tarkalleen, mikä määrä kuplapalloja on sopiva juuri teidän kokoiselle ryhmälle!

 

Soita, meilaa, whatsappaa ihan mikä vaan teille sopii parhaiten. Tee se, niin me räätälöimme juuri teidän ryhmälle sopivan paketin!

KUPLAFUTIS

TYKY-PÄIVÄ

Henkilömäärä

6 – 1000

SIJAINTI

Laaja tietämys soveltuvista paikoista

SAUNA JA RUOKAILUMAHDOLLISUUS

TAI

OTA YHTEYTTÄWe also speak
English!

bottom of page