Ehkäpä Suomen tunnetuin urheilukaupunki tarjoaa luonnollisesti hyviä pelipaikkoja kuplafutikselle. Suosituin pelipaikka sijaitsee Lahden Kisapuistossa, jossa löytyy edullinen tekonurmikenttä, jota voi käyttää ympärivuotisesti. Kenttää ei lämmitetä, joten talvisin kyseisellä kentällä pelataan lumihangessa, mikä on osoittautunut huikeaksi elämykseksi iltavalaistuksessa. Lahdesta löytyy muutama oikein hyvä puisto missä pelaaminen onnistuu kesäaikaan.

Moni matkaa kohti Vierumäkeä toteuttamaan aktiviteettipäivänsä ja sinne mekin olemme eksyneet useamman kerran. Vierumäellä löytyy erinomaiset puitteet kuplafutista varten niin sisällä kun ulkona. Alueen muut aktiviteetit ja ruokailumahdollisuudet takaavat sen, ettei alueelta tarvitse poistua koko viikonlopun ajan. Erityismaininnan ansaitsee Vierumäen tekonurmikenttä, joka on hiljattain uusittu. Kentällä olemme toteuttaneet useammat pelit ja jokavuotisen Haaga-Helia turnauksen!

Muutamia esimerkkejä.

Ulkona: Lahden kisapuisto, Vierumäen tekonurmi, Urheilukeskus, Kivimaan kenttä, Mukkulan kenttä, Jalkaranta ja monia muita hienoja teko- ja nurmikenttiä.

 

Sisällä: Vierumäen palloiluhalli, Mukkulan palloiluhalli, Monitoimitalo Jalo sekä Onni, Ahtialan koulu, Kasakkamäen koulu, Energiahalli ja monet koulujen liikuntasalit.

 

Suosituimpien pelipaikkojen kenttävuokrat:

Lahden kisapuiston tekonurmikenttä: 25€/h

Vierumäen tekonurmikenttä: 90€/h

Esimerkki hinnasta:

 

10 kuplapalloa / tunti = 359€ 

Hintaan sisältyy

matkakustannukset ja alv.

(1.5-30.9. +40€ matkakustannuksista)
 

Suositeltu pelaajamäärä 10 – 20 henkilöä
esim. 20 henkilöä = 17,95€/henkilö


Hintaan ei sisälly mahdollista kenttävuokraa. (Me voimme etsiä ja vuokrata kentän puolestanne!)

kuplafutis

lahti

Matkustaessa Helsingistä tai Turusta pelipaikoille, lisäämme hintaan pelien siirtokulut (50-200e)

OTA YHTEYTTÄ


We also speak
English!