top of page
Anchor 1

Pääkaupunkiseudun kolmanneksi suurin kunta Vantaa tarjoaa loistavia pelipaikkoja kuplafutikselle kuten Peakfin areena. Peakfinillä voi järjestää pelien yhteydessä kokouksen mukavissa kokoustiloissa tai järjestää kunnon Kuplafutis turnauksen ja vuokrata turnauskahvion käyttöön pieniä tarjoiluja varten. Vapaat vuorot tästä.

 

Vuosien varrella käytettyjä pelipaikkoja ovat olleet Tikkurilan Urheilupuisto ja Kartanonkosken Urheilupuisto. Molemmissa paikoissa löytyy useampi kenttä, jotka soveltuvat kuplafutikseen.

Tikkurilan Urheilupuistossa löytyy myös Trio Sport Center, josta löytyy yksi pääkaupunkiseudun suurimmista sisäkentistä, joka ei ole tekonurmella päällystetty. Kyseisellä parkettikentällä pystyy tarvittaessa pelaamaan jopa 7vs7 pelit. Kyseisestä hallista löytyy myös saunatilat ja ruokailumahdollisuus. Kartanonkoskella löytyy futiskenttien lisäksi beachfutis-, rantalentis- ja tenniskenttä sekä muutama muu pallopeleihin soveltuvaa kenttää.

Aktia Areena sijaitsee 600m päässä yhteistyökumppanimme ravintola- ja saunatiloista. Ravintola Kuninkaan Lohet tarjoaa loistavat tilat myös hyvin suurien ryhmien ruokailuun ja oleskeluun Vantaankosken äärellä.

Muutamia esimerkkejä.

Ulkona: Kartanonkosken urheilupuisto, Myyrmäen urheilupuisto, Tikkurilan urheilupuisto, VJS Aktia Areena, Kalmuurin kenttä ja monet muut teko/nurmi kentät ja puistot.

 

Sisällä: Vantaan kaupungin hallinoimat Trio Sport Center, Vantaan Energia Areena, Myyrmäen urheilutalo, Myyrmäki-halli, Tikkurilan urheilutalo ja monet muut liikuntasalit ja hallit voit varata Timmistä

 

Suosituimpien pelipaikkojen kenttävuokrat:

Trio Sport Center: 80€/h

Kartanonkosken tekonurmi: 60€ – 80€/h

Myyrmäki-halli (puolikas): 150€/h

Tikkurilan tekonurmet: 60€ – 200€/h

Esimerkki hinta peakfin areena:

10 kuplapalloa / tunti 399e

Hintaan sisältyy kenttä ja Båltsien takuuvarma ohjaus!

Suositeltu pelaajamäärä 10-20 henkilöä.

esim. 20 henkilöä = 19,95e / henkilö

Pelaajien vaihtojen välissä desinfiointi.

kuplafutis
vantaa

OTA YHTEYTTÄ


We also speak
English!

Täppää porukallenne sopivat pelikentät tai laita kenttätoiveesi viestikenttään!
bottom of page