Pääkaupunkiseudun kolmanneksi suurin kunta Vantaa tarjoaa loistavia pelipaikkoja kuplafutikselle, vaikka hinnassa usein häviävät Stadille ja Espoolle. Suosituimmiksi pelipaikoksi ovat nousseet Tikkurilan Urheilupuisto ja Kartanonkosken Urheilupuisto. Molemmissa paikoissa löytyy useampi kenttä, jotka soveltuvat kuplafutikseen.

Tikkurilan Urheilupuistossa löytyy myös Trio Sport Center, josta löytyy yksi pääkaupunkiseudun suurimmista sisäkentistä, joka ei ole tekonurmella päällystetty. Kyseisellä parkettikentällä pystyy tarvittaessa pelaamaan jopa 7vs7 pelit. Kyseisestä hallista löytyy myös saunatilat ja ruokailumahdollisuus. Kartanonkoskella löytyy futiskenttien lisäksi beachfutis-, rantalentis- ja tenniskenttä sekä muutama muu pallopeleihin soveltuvaa kenttää.

Aktia Areena sijaitsee 600m päässä yhteistyökumppanimme ravintola- ja saunatiloista. Ravintola Kuninkaan Lohet tarjoaa loistavat tilat myös hyvin suurien ryhmien ruokailuun ja oleskeluun Vantaankosken äärellä.

Muutamia esimerkkejä.

Ulkona: Kartanonkosken urheilupuisto, Myyrmäen urheilupuisto, Tikkurilan urheilupuisto, VJS Aktia Areena, Kalmuurin kenttä ja monet muut teko/nurmi kentät ja puistot.

 

Sisällä: Trio Sport Center, Campo Center, Vantaan Energia Areena, Myyrmäen urheilutalo, Myyrmäki-halli, Tikkurilan urheilutalo ja monet muut liikuntasalit ja hallit.

 

Suosituimpien pelipaikkojen kenttävuokrat:

Trio Sport Center: 80€/h

Kartanonkosken tekonurmi: 60€ – 80€/h

Myyrmäki-halli (puolikas): 150€/h

Tikkurilan tekonurmet: 60€ – 200€/h

Esimerkki hinnasta:

10 kuplapalloa / tunti 229e

Hintaan sisältyy alv.

Suositeltu pelaajamäärä 10-20 henkilöä.

esim. 20 henkilöä = 11,45e / henkilö

Pelaajien vaihtojen välissä desinfiointi.

Hinta ei sisällä mahdollista kenttävuokraa.

kuplafutis

vantaa

OTA YHTEYTTÄ


We also speak
English!